Unabryggen.no Uncategorized Å reise i eget land

Å reise i eget land

0 Comment


Å reise i eget land er alltid like magisk, men mange nordmenn har nok gjenoppdaget Norge som reisemål i år. Og det er ikke så rart, men tanke på karantenereglene ved reiser til utlandet. Men har du tenkt på at det ikke bare er i sommerferien du kan reise i Norge? Du kan også legge en langhelg til en av byene våre, eller du kan ta en helg på hotell hvis du skal feire en spesiell anledning.

Hotell på Halloween?

Mange ble skuffet når Halloween ble avlyst i år, men det betyr jo ikke at du ikke kan feire i det hele tatt. Hva med å kjøpe et par halloween kostymer og ta inn på et hotell du alltid har hatt lyst til å prøve? Du kan til og med ta inn på et hotell i egen by, for å støtte det lokale næringslivet.

Det er alltid gøy å kle seg ut, og spesielt til Halloween. Mange lurer på hva man skal kle seg ut som, og i år bør du kanskje velge noen tradisjonelle norske kostymer? Et tradisjonelt norsk kostyme vil matche reisemålet perfekt, og gjør det hele litt morsommere.

Jul på hotell?

Du kan også vurdere å feire jul på et norsk høyfjellshotell. Det er viktig å støtte det norske reiselivet akkurat nå, og siden du ikke kan dra til sørligere strøk – hva med å utforske alpinbakkene istedenfor?

the-wp-business