Unabryggen.no Uncategorized Ferieplaner og koronaviruset

Ferieplaner og koronaviruset

0 Comment


Koronaviruset har stengt mange grenseoverganger. Ferieplaner til Hella, Kypros, Spania og andre steder er endret. Med stengte grenser, og oppfordringer om ferier i eget land, har mye nytenkning funnet sted. Familier har flotte muligheter til turer og hotellovernattinger i vakre og allsidige Norge. Landet vårt har utallige gleder å by på.

Forandring fryder

Med lasteramper til bilen https://www.worksystem.no er rullestol, sykler og mer lett å medbringe når du skal på Norgestur. Selv om mange hotell har smittevernregler på plass, er de fleste steder åpne for besøk. Det er mye oppfinnsomme alternativer, og gode feriedager fullt mulig. Det er utallige tilbud på overnatting og aktiviteter hotellene byr på. Kombinasjon av overnatting med tematurer, sykling og fotturer er populære alternativer. Stier med tilgjengelighet  for de minste og for dem som trenger rullestol er ingen mangelvare. Utallige tilbud som alle kan benytte.

Historie og fantastisk natur

De fleste hotell har rike historier knyttet til enten hvor de befinner seg, eller hvem som har besøkt dem og sørget for flotte tilbakelagte minner. Hotell som Baroniet Rosendal, Hotel Union Øye, Kviknes Hotel Balestrand, Bekkjarvik Gjestgiveri, Grand Terminus, Dalen Hotel Telemark og flere. Norge har utsøkt marked av hoteller som tilbyr rike beretninger om kongelige, berømtheter, og store kunstnere. De har lagt igjen spor etter seg, og vi går i kjentfolks fotspor og lærer spennende historier om dem.

Reiser og aktiviteter

På overnattingssteder i landet er hotellet ofte tilknyttet aktivitetssenter, lokale tilbud om sykkelturer, båt-turer, havsafari, hval-tur, fisking, vandring, fotturer, vannaktiviteter med basseng og sklier, og øvrige spennende gjøremål. De har informasjon om aktiviteter for de minste, for funksjonshemmede, for klatreentusiaster, skatere, fugletitting med kikkert og alt “birdlovers” bruker. Det er uteteater, show for alle, dyrehager, gårdsopplevelser med ridning og utallig omfang av begivenheter. Vi er sterkt oppfordret til å holde en meters avstand, men til tross for dette justeres det bra for å overholde smittevernreglene. De siste korona-meldingene oppfordringer fortsatt til ferie i Norge med familien. Skap nye minner fra fantastiske Norge, og samtidig støtt samtidig norsk næring.

Litt mer ro kanskje?

Mange krefter oppfordrer nordmenn å feriere i eget land. Enten som enslig eller storfamilie – ferie er noe en trenger. Noen bruker ferien til ro, mak og fredelige pauser. Lesing, Internett, filmer, og late dager med “binge watching” av kjære filmer og fjernsynsshow er hva som gjelder.

De fleste hotell tilbyr flotte overnattinger, og ingen press om deltagelse på de mange eksisterende tilbudene. Selv om mange spaopplevelser er lukket er selvpleie absolutt aktuelt. Hotell har flotte omgivelser som kan inspirerer til lange og rolige fotturer, flott natur eller, oppdagelser av nye byer. Ulike ting trigger oss, men det er ingen regel som sier at enkeltpersoner ikke kan nyte hotell livets mange gleder. 

the-wp-business