Unabryggen.no Uncategorized Få hotellfølelsen på soverommet hjemme med tapet

Få hotellfølelsen på soverommet hjemme med tapet

0 Comment


På grunn av koronapandemien ble året svært annerledes for folk flest. Mange har avbestilt feriene sine for å slippe å måtte gå i karantene ved hjemkomst, eller fordi de ikke er villige til å ta smitterisikoen. Akkurat nå er det beste vi kan gjøre å tilbringe mest mulig tid hjemme. Det å være så mye hjemme vekker ulike følelser av savn i oss. Bortsett fra savnet etter å være nær venner og familie, savner du kanskje litt hverdagsluksus? Et godt eksempel er muligheten til å dra vekk og sove på et fint hotell.

Skap hotellfølelsen på soverommet

Det er noe helt spesielt ved hotellfølelsen, og det handler ikke bare om frokostbuffet. Det dreier seg også om de deilige sengene med store puter, og det lekre interiøret i et rom med nydelig tapet. Så hvorfor ikke bare lage denne stemningen hjemme? Kjøp noen gode hotellputer og finn perfekt tapet til soverommet på nettet. Her finner du masse lekkert. Gå gjerne for en vakker og detaljert blomstertapet. Husk også at du ikke trenger å tapetsere hele soverommet, du kan gjerne bare dekke en vegg, dersom du tror det blir for mye med hele rommet. La deg inspirere av de nydelige fargene og mønstrene, og la tapeten være midtpunktet i soverommet. Les deg gjerne litt opp på fargepsykologi, for å få noen innspill angående hvilke farger som oppfattes mer behagelig.

Å legge tapet er mye lettere enn du tror

Dersom du aldri har lagt tapet før, kan det kanskje virke litt utfordrende. Det trenger absolutt ikke være tilfellet! Hvor avansert det er kommer nemlig an på hva slags materiale tapeten er laget av. Butikken vi lenket til ovenfor har tapeter som er lette å legge, og du finner også en guide på nettstedet om hvordan du skal gå frem. Det er bare å smøre seg med tålmodighet og være forsiktig, så går det kjempefint!

Slik ommøblerer og dekorerer du rommet

Når tapeten er på plass, plasserer du sengen i midten av rommet. Ha gjerne duftlys på nattbordene på hver side. Pynt med friske blomster og bruk gjerne en romduft. Dersom tapeten din har en sterk farge, bør du hente opp denne fargen andre steder i rommet. Et eksempel er å kjøpe et sengeteppe i lignende farge, eller noen puter. En vase i vinduskarmen vil også se veldig fint ut. Deretter er det bare å legge seg ned og kose seg på det selvlagde hotellrommet ditt!

the-wp-business