Unabryggen.no Uncategorized Verdens beste shoppingbyer

Verdens beste shoppingbyer

0 Comment


En shoppingferie er en god måte for å få et avbrekk fra den travle hverdagen samtidig som man kan friske opp garderoben. Norge har mange gode butikker, men det er ingen tvil i at andre byer rundt om i verden har et langt større utvalg når det kommer til shopping. Vi har reist mye og vi har definitivt noen favoritter når det kommer til shopping. Selv om netthandelen har gitt oss her i Norge et mye større og bedre utvalg av klær de siste årene er en storbyferie med shopping i fokus noe alle kan nyte.

London

For mange nordmenn er London en av de nærmeste verdensmetropolene, med flytur på drøye to timer fra Oslo. Her finnes det mange alternativer med lavprisselskaper som gjør at en tur til London ikke trenger å være en veldig kostbar affære. London har noe å by på for alle og enhver enten du liker eksklusive designerklær, kupp på de store varehusene eller vintage fra bruktbutikker. På Oxford Street og High Street Kensington finner du de store varehusene fra internasjonale som ZARA og H&M. Drar du til Mayfair, Marylebone eller Savile Row finner du de mer eksklusive merkene for både menn og kvinner. Dersom du er på utkikk etter vintage-klær finner du det beste utvalget i Øst-London på steder som Camden og Shoreditch. London har også mye å by på når det kommer til matkultur og det er mange restauranter som har mye godt å spise.

Paris

Paris er kanskje mest kjent som et romantisk reisemål for ny-forelskede par, men i den Franske hovedstaden finnes det også mange gode shoppingmuligheter – spesielt om man er interessert i eksklusive merker som Louis Vuitton og Cariter. Dette er selvfølgelig merker i de øvre prisklassene, så dersom du er interessert i en shoppingferie med mest mulig valuta for pengene er kanskje ikke Paris vårt førstevalg.

New York City

På grunn av Norwegians billige flyvninger til New York er det nå faktisk mulig å ta seg en langhelg i New York for en overkommelig pris. Denne amerikanske metropolen er et mekka for shoppingfrelste. Her finner du alt du kan tenke deg og prisene er stort sett veldig bra. New York er byen som aldri sover og du vil merke det om du tar turen hit. Her er det alltid noe å finne på og det er mye spennende å se her. Dersom du er interessert i de store varehusene finner man de langs de langstrakte avenyene på Manhattan og det er også her du vil finne de fleste store butikkene om du er interessert i mer uavhengige og mindre butikker finner du dette i Lower East Side eller på andre siden av elven i Brooklyn. New York er en smeltedigel av ulike stiler og kulturer så her vil du garantert finne noe du liker.

the-wp-business