Unabryggen.no Uncategorized Norsk hotellkjede åpner i Estland!

Norsk hotellkjede åpner i Estland!

0 Comment


Sommeren 2019 er det duket for åpning av en ny norsk hotellkjede i Estlands hovedstad Tallin. Hittil har hotellkjeden kun tilbudt hoteller i Norge, men nå tar de skrittet videre og etablerer seg også i utlandet. Baltikum er førstemann på listen, samtidig som det også åpnes et nytt hotell i Oslo. Det nye hotellet i Tallin vil kunne by på en sentral beliggenhet med kort gangavstand til både gamlebyen og sentrum, nærmere bestemt ved havnen i Tallin. Selv om hotellet er et lavprishotell, vil gjestene kunne nyte et moderne design, samt diverse fasiliteter som kan velges ved behov.

Shopping for en billig penge

Hotellet vil ha beliggenhet i et nytt og fascinerende byggeprosjekt som kan beskrives som Tallins svar på Aker Brygge. Når det hele står klart til åpningen neste sommer, kan hotellets gjester nyte overnatting, shopping og restauranter på ett og samme område. Her forventes et yrende uteliv på sommerstid, mens man på vinterstid kan nyte innendørs shopping. Vurderer du en helgetur med vennegjengen eller kjæresten til sommeren? Reis til Tallin. Sjekk inn på det nye norske hotellet og nyt byens herlige atmosfære, samt rimelig shopping uansett hva du er på jakt etter. finn din parajumper, designveske eller andre merkevarer til fantastiske priser. Hotellet byr på rask selvbetjent sjekk inn, så her vil du kort tid etter ankomst kunne nyte alt som byen har å by på.

Hotellkjeden har som mål å tilby sine gjester rimelig overnatting med alle nødvendige fasiliteter. Innsjekking og utsjekking er selvbetjent, frokost kan kjøpes i hotellets lobby for de som ønsker det, og internett tilbys mot ekstra kostnad. Rommene er komfortable og er utstyrt med behagelige senger med nattbordlampe, en arbeidspult med stol og godt lys, samt eget bad. Rommene har verken TV eller minibar, men hotellkjeden tilbyr alltid en TV-stue med TV i nærheten av lobbyen. Sengetøy og håndklær er selvfølgelig inkludert i prisen, i tillegg til rengjøring en gang per uke.

Prosjektet er i full gang

Som en del av byens nye og spennende prosjekt, vil dette helt klart bli et populært hotell som kan by på en fantastisk beliggenhet. Med arkitektenes visjon om å lage en “ny by” i byen, kan gjestene her glede seg over å bo på et rimelig hotell med enkle, men moderne fasiliteter, samt massevis av shopping og fristende restauranter kun et steinkast unna. For forretningsreisende tilbys også enkel tilgang til byens nye forretningsstrøk.

the-wp-business