Unabryggen.no Uncategorized Tips til når du skal på på hotell

Tips til når du skal på på hotell

0 Comment


Nordmenn reiser som aldri før, og selv om Airbnb har blitt svært så populært de siste årene, velger de aller fleste å bo på hotell. Her gir vi deg noen gode tips til neste gang du skal sjekke inn på et hotell i utlandet.

Det er lov å be om oppgradert rom

Selv om du bare har betalt for et vanlig rom, er det alltid lov å be om å bli oppgradert – så lenge du gjør det på en høflig måte, og respekterer et nei om du skulle få det. De fleste hotell liker å oppgradere gjestene sine så lenge de har ledige rom, men noen ganger er hotellet fullt – og da blir det jo også umulig for den hotellansatte å si ja til en slik forespørsel. Men kanskje du kan be om en sen utsjekking istedenfor?!

Husk omformer – så du får ladet

Når du reiser i utlandet må du ha med deg en omformer slik at du får ladet mobilen, brukt hårføneren, osv. Når du lader mobilen kan du gjerne bruke en mobilholder slik at mobilen ligger trygt. Hvis du har glemt omformeren, kan det hende at hotellet har en ekstra til utlån – og det kan du spørre om i resepsjonen. Omformere fås kjøpt på de fleste flyplasser og togstasjoner.

Ta med egne toalettsaker

Ja, de fleste hoteller byr på toalettsaker som en del av prisen – men, hvis du ikke bor på et designhotell, så pleier dette å være rimelig dårlige saker. Du burde derfor alltid ta med din egen shampoo, balsam, såpe, bodylotion og tannkrem. Det er også verdt å merke seg at mange hoteller ikke byr på balsam og bodylotion, noe de fleste kvinner er avhengige av – selv om det kanskje ikke er like viktig for menn.

Sjekk om hotellet byr på flyplasstransport

Mange steder kan det være dyrt med flyplasstransport, det kan være tilfellet selv om du reiser til en rimelig destinasjon. Men visste du at mange hoteller byr på gratis transport til og fra flyplassen? Dette kan altså være verdt å sjekke ut om du ønsker å spare noen kroner, men du må ta kontakt med hotellet i god tid for å være på den sikre siden. Du kan ikke ringe fra flyplassen når du har ankommet.

Ovenfor har du fått noen gode tips som kan hjelpe deg når du skal bo på hotell i utlandet. For selv om det å bo på hotell er stas i seg selv, kan det bli enda litt bedre ved hjelp av disse små tipsene. Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til neste gang du skal ut og reise – og bo på hotell.

the-wp-business