Unabryggen.no Uncategorized Reiser du mye? Pass på å beskytte mobilen med et godt deksel

Reiser du mye? Pass på å beskytte mobilen med et godt deksel

0 Comment


Er du en såkalt “jetsetter” som elsker å reise, kan telefonen din havne i alle slags scenarioer. Derfor er det svært viktig å ha et godt deksel, særlig om du har en telefon med stor skjerm, som den populære iPhone 11 Max.

Unngå uhell

Se det for deg følgende: du sjekker inn på et lekkert hotell. Du står i køen med ryggsekk, veske og mobil i den ene hånden og en bag i den andre. Mens du venter titter du opp på den eksklusive lysekronen i taket, og ned på det hvite marmorgulvet, og studerer strukturen. Så er det din tur. “May I please see your passport? I need to take a copy, it’s the hotel’s policy,” sier den vennlige resepsjonisten. Da du fomler for å finne frem i all bagasjen, hører du et smell og en velkjent lyd. Ops! Der knuste skjermen. Slike situasjoner er kjipe, men det hadde neppe skjedd dersom du hadde et deksel til iPhone 11 max i et mykt eller solid materiale.

Det finnes et deksel til enhver anledning

Å ta vare på mobilen er svært viktig, særlig når du er på ferie. Det er lett å føle seg sårbar utenlands uten mobilen sin. Bruk deksler for alt de er verdt, og kjøp gjerne med deg flere. Slik kan du tilpasse mobilens utseende til hva som står på plakaten den dagen, fra middager på dyre restauranter til timesvis på stranden. Du kan for eksempel gå til innkjøp av Gear vanntett mobilveske, et smalt, gjennomsiktig etui i TPU-materiale, som du kan henge rundt halsen når du bader. Slik er mobilen alltid med! Når du skal ut på kvelden kan du gå for noe stilig fra Ideal of Sweden, som passer til kjolen eller dressen din. Skal du derimot bare ha ett etui, er det lureste å gå for en lommeboktype, fordi den også dekker hele skjermen.

the-wp-business