Unabryggen.no Uncategorized Athleisure – reis i treningstøy med god samvittighet

Athleisure – reis i treningstøy med god samvittighet

0 Comment


Når du skal sette deg på et fly for å kose deg på hotellferie, er det fristende å kle seg i joggebuksa. Det er enkelt og behagelig. Få ting er verre enn å sitte stille i timesvis iført en trang jeans. Likevel er det mange som føler på at treningstøy ikke kan brukes til andre anledninger enn når man faktisk skal trene, eller slappe av hjemme. Men med athleisurestilen kan du kle deg både kult og behagelig samtidig, også på reise!

Dette er athleisure –en hybridstil

Hva er egentlig Athleisure? Denne trenden begynte å bli populær allerede i 2016, og i 2020 under coronapandemien fikk den naturlig nok en oppsving. Både superstjerner og vanlige folk elsker å kle seg i kule og behagelige, sportsinspirerte antrekk. Store stjerner som Gigi Hadid og Kendall Jenner gjorde stilen berømt. Det finnes mange paparazzibilder av disse jentene kledd i stilige, behagelig antrekk som kombinerer treningstights med kule overdeler. Ordet athleisure er satt sammen av ordene “athletic” og “leisure”, og er stilen som gjorde det innafor å vandre rundt i treningstights i bybildet, på flyplassen og ikke minst på jobb.

Kan man virkelig kle seg i athleisurestil på et hotell?

Kanskje synes du det hadde vært litt pinlig å sjekke inn på et hotell i joggebukse? Særlig om det var et fint hotell? Denne bekymringen er grunnløs. Du er en betalende gjest på hotellet, og må selvsagt få kle deg slik du vil. Ferier er tiden for avslapping, tiden når du kan være lat med god samvittighet. Men treningstights er ikke det samme som joggebukse, og kan være et alternativ du føler deg mer velkledd i. En treningstights trenger heller ikke ha et veldig sportslig preg. Du finner kjempemange fine tights og yogabukser, som fint kan kombineres med andre plagg, som en skjorte eller en strikkegenser. Altså kan du kle deg behagelig, samtidig som du ser stilig ut. Dersom du går for en ensfarget tights som er svart, får du et tidløs plagg som kan kombineres med utallige gensere og topper. Avhengig av hva du kombinerer tightsen med, kan den passe til mange anledninger.

the-wp-business