Unabryggen.no Uncategorized Et godt år for hotellferie

Et godt år for hotellferie

0 Comment


Norge er i medgang når det kommer til hotellovernattinger. Turistene strømmer til, både nordmenn og utlendinger, norske hotell på fjell, ved hav og selvsagt i byene. Belegget rapporteres nå jevnt over normalt over 70%, noe som må sies å være bra. Mye av årsaken er at krona er såpass svak i forhold til Euro og Dollar at det nå lønner seg for turister fra land med euro og amerikanske dollar å komme på besøk uten å dra med bobilen. Det er med andre ord et godt år for å feriere på hotell i Norge.

Imponerende hotellstandard i Norge

Når du er i utlandet, er det viktig å sørge for at du sjekker ut hotellstandarden på antall stjerner hotellet har. Dette er noe vi ikke er vant med å sjekke ut i Norge, da alle hotell er mer eller mindre i like god kvalitet og tilbud, nær sagt uansett hvor du er. I Norge er hotellene tilsvarende et 5-stjerners hotell i utlandet slik at turister som kommer hit gjerne blir overrasket over det. Det er kanskje ikke så rart at turister strømmer til Telemark når hotellet som ble kåret til Norges beste hotell ligger der. Det finnes mange andre gode grunner til å bruke Norge som hotellferiemål. Langt flere hotell har nemlig fått øyne opp for spa som ekstra salgsvare.

Nyt en romantisk spa-ferie

Før var det langt fra vanlig å finne hotell i Norge med spa-tilbud. Nå har flere og flere hotell også slått seg på bølgen og også ansatt egne terapeuter slik som i utlandet. Da kan det være lurt å ta seg et avbrekk av hverdagslivet og rett og slett ta seg en tur på hotellferie i Norge med sin bedre halvdel. her kan man kose seg med gode massasjer. De er gjerne er inkludert i romprisen, eller en egen spapakke som gjør opplevelsen litt ekstraordinær. Det er mange årsaker til at hotellferie bør vurderes. Mange distriktshotell er også blitt bygdas og lokalsamfunnets samlingsplass og noen hotell har tilogmed lekeland og badeland for sine gjester. Det kan være lurt å sjekke ut hva moderlandet kan tilby.

the-wp-business