Unabryggen.no Hotellmarkedet Luksus og uteliv

Luksus og uteliv

0 Comment


 

Luksus og uteliv blir to stadig viktigere faktorer innen reiseliv, og noe hoteller og resorter kniver om å levere best mulig på. Dette gjelder særlig store såkalte “all inclusive” hoteller. Tanken er at gjestene skal kunne tilbringe hele ferien her, og fokusere på å slappe av og å ha det gøy, i stedet for å slite med å finne frem på nye steder.

Full pakke

Mange av de beste, største og mest luksuriøse resortene finnes på eksotiske øyer. Melia på øya Sal i Kapp Verde, Amani like utenfor Mombasa i Kenya og Radisson Aquatica Resort på Barbados er noen eksempler. I tillegg til restauranter og barer tilbyr de også et stort utvalg av butikker, iskrem-boder, svømmeanlegg som er så omfattende at det begynner å ta form av badeland, og teater, konserter og danseshow på kveldstid.

For de eventyrlystne

Noen har tatt konseptet med å gi gjestene en unik opplevelse helt ut. For de ekstra eventyrlystne kan for eksempel et besøk på Poseidon Undersea Resorts anbefales. Som navnet tilsier ligger hotellet under vann. Det åpnet like utenfor Fiji i 2008. Tretopp-hotell er et annet nyutviklet konsept. Det finnes i mange varianter i flere land.

the-wp-business