Unabryggen.no Uncategorized Forny garderoben før ferien

Forny garderoben før ferien

0 Comment


Ordet ferie framkaller drømmer og planer, enten du tenker deg til utlandet eller skal dra på Norgesferie. Som del av planleggingen kan du også kjøpe inn en ny feriegarderobe. Det er herlig å ta med helt nye klær i kofferten, og det gjelder uansett hvor du har tenkt deg.

Tilpass garderoben

Når du kjøper nye ferieklær, er det enkelt å tilpasse klærne til reisemålet. Du slipper å lete høyt og lavt etter bikinier og T-skjorter som kanskje har flekker eller hull, eller ikke passer inn i årets motebilde. Ved å kjøpe en helt ny feriegarderobe vil du føle deg ekstra avslappet og selvsikker når du reiser.

Tenk helhetlig

En feriegarderobe trenger ikke å koste flesk. Ofte er det lurt å tenke helhetlig, slik at plaggene passer sammen. Har du et par skjørt, en kjole, shorts og et par bukser, samt ulike topper, kan du kombinere disse plaggene på mange måter. I hvert fall dersom du kjøper dem samtidig, og velger farger og mønstre som passer sammen. Ensfargede grunnplagg og noen mønsterplagg i tillegg gir deg flest kombinasjonsmuligheter. Velg gjerne skjørt i ulike lengder, slik at de både passer på stranden og på restaurant om kvelden. Kanskje trenger du også en jakke. På nettsiden til NA-KD finner du en masse herlige plagg som passer fint sammen, enten du skal på ferie til Syden eller på skiferie i kaldere strøk. Tenk på feriegarderoben som en kapselgarderobe, og pakk med deg minimalt med klær til reisen.

Tilbehør endrer stilen

Tilbehør er også en perfekt måte å endre antrekket, uten at det koster mye. Kjøp noen sjal, belter og vesker som kan piffe opp hverdagsantrekket til å bli mer festlig. Hvis du skal til varmere strøk, er det også lurt å kjøpe en solhatt eller to. Solhatten beskytter deg mot sterk sol, og kan til og med forhindre hodepine i varmen. I tillegg kan den pyntes opp med sjal, blomster eller perler for å bli ekstra fin til festlige anledninger. Ikke vær redd for å bruke sterke farger. Sjal kan også brukes til å holde solhatten på plass dersom det blåser. Ettersom sjal er lette og tar liten plass i kofferten, er de perfekte å ta med for å variere garderoben. Store sjal kan også brukes som strandskjørt over bikinien eller badedrakten.

Sett av penger til impulskjøp

Sett av litt feriepenger til impulskjøp av sjal, smykker og tilbehør på feriestedet. Ikke sats på bare suvenirer som T-skjorter og caps. Sats på plagg du kan bruke der og da, på ferieturen, uten at de får deg til å se ut som en turist. Velg plagg som er populære blant de lokale, slik at du føler deg mer som en innfødt. Ta deg tid til å besøke markeder, ikke bare internasjonale motebutikker. Let etter det som er unikt og spennende for reisemålet ditt. Da blir plaggene både spennende å bruke der og da, og de blir fine suvenirer som du kan bruke etter at du kommer hjem.

the-wp-business